Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koprofili



Prydnad

I Västerlandet
strider vi om
vem som kan samla
den största högen avföring.
Professorer analyserar,
industrin producerar
med skenande maskiner
skit.
Men vi döljer det väl.
Tvål är billigt
och alltför renskrubbade
tror vi
på renhet.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-26 01:38



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Skitbra !
2017-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP