Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har väntat på dig natt

 

 

 

 

nätterna

kommer hon silkesmjuk

insvept beslöjad

och sval

 

jag har väntat på dig natt

varje ensam

kväll

 

sjung en sång

sjung om kärleksnätternas

månskensdanser

sjung den igen

sången som tonade fjärran

ut från de tomma

salongerna

 

där vi spelade Romeo

and Juliet

varenda natt

när ingen hörde eller såg

sjung den igen

 

kom med mig till

månen

vi skall sitta där på altanen

i vår egen krater

dricka vårt

pärlande årgångsvin

från 1874

 

och vi skall dansa hela

långa natten

natten

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-10-27 04:27

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Smekande ord och rytmer som nattbrisen en sval sommarnatt, ett andetag fullt av längtan!
2017-10-27

    ej medlem längre
Mjukt och vackert böljar dina ord om natten fyllda av längtan.
2017-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP