Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
diktförsök genom ett fallskärmshopp


ochändå

Han märkte att det fanns problem
när han inte fann utrymme för sin kaffekopp
ochändå hade han kök och tre rum
för sig själv helt ensam

när lunchtiden hade kommit
märkte han att bantning inte var lösning
ochändå hade han gått ner flera kilo

när middagstiden hade kommit
hade han redan gett upp kampen
ochändå var det inte för sent

i morgon är en ny dag




Fri vers (Fri form) av Sören Turesson VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-01 15:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag undrar - med bävan - hur gick det med FALLSKÄRMSHOPPET?
Blev det ”mjuklandning” eller kanske ”buklandning”?
Meddela oss, Dina läsare!!
2022-09-09

    ej medlem längre
En bra start - att ha en 3:a men inte plats för en kaffekopp - då börjar man undra!
Sedan det innovativa ordet "ochändå"!
Och avslutningen: "imorgon är en ny dag" ger oss alla hopp...
2021-03-29

  Sören Turesson VIP
en gör så gott en kan
2020-12-16

    ej medlem längre
Hoppas fallskärms-försöket blev lika lyckat som din text. Väntar med spänning på nästa text!
2017-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP