Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina händer saknar er så


varför var ni tvungna att växa så
mina älskade barn
varför lärde ni er att gå
och vandrade ut i livet

mina händer saknar er så

mina händer som smekte er
där ni låg sovandes bredvid mig
mina händer som fylldes av era trygga andetag
och smekte era ruffsiga små huvuden

jag skall försöka leva med insikten
om att det är livet gång
att händer saknat mig
och att även era händer skall fyllas
och lämnas och längta

jag skall försöka leva med insikten
om att ålderdomen blir tomhänt
att mina händers värme
blir era händers värme

men ni skall veta mina älskade barn
mina händer saknar er så




Fri vers av willex VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-01 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

willex
willex VIP