Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyacinterna

 

 

 

Vägen framtiden

närvarande osynlig fjärran vågspel

i strandvattnet

men

hyacinterna

 

såg jag dig inte

därute

den gången

då det bara regnade

och regnade

 

visst blev vi våta

därute

den gången

sommaren 2002

 

men

hyacinterna?

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-03 20:58

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Minne som doftar.
2017-11-04

    ej medlem längre
Då, nu och sen i samma andetag, som att andas in en doft av hyacint!
2017-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP