Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

THE WAY


Is there a way to be loved
Or is the way, to love only
It´s hurts before I feel it
To put out my heart, for her to se it
I am going thru emotions
From graceful spiritual peace of mind
To human fear of all kind
My mind is eager to take the test
My soul has a longing, for what is best




Bunden vers av Boine Alvastral Josefsson
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-06 00:27



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Mycket vackert formulerad
längtan som söker efter
ljuset, som inte är långt
bort om du fortsätter så
här bra. Gärna på svenska
också.
2017-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Boine Alvastral Josefsson
Boine Alvastral Josefsson