Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration till text, algotezza.


Kritik på en text (1642) tio rader





Att upplevelsen av något
skulle vara precis lika
måste en nog vara tvilling för att uppleva.
Men annars är väl upplevelsen 'hyggligt lik'?
Troligen.
Kanske är det så med 'det mesta'?
Troligen.
Små texter såväl som långa.
Verkar bära på löften.
Igenkänning.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-06 08:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP