Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag vet


Den rätta



Prydnad

Älskade,
din mun
lovar
allt.
Dina gnistrande ögon,
dina tankar som välter ondskans hat och
dina mjuka starka händer som
smeker
med kärlekens sånger
ger du mig
nu,
och evigheten viskar
våra namn.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 622 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-06 21:26



Bookmark and Share


    Mim
Wow! Skrivet som om du redan var i himmelriket!?
2017-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP