Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindstilla



Solen sänker sig
ner bak tallarnas kronor;
tystnaden talar -






Bunden vers (Haiku) av Jan Widströmer VIP
Läst 706 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-11-09 11:17



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Så sant en talande bild
2017-11-27

  ResenärGenomLivet VIP
Vacker, naturskön bild...
2017-11-12

  Stanley Rydell
Enkelheten i bildspråket talar sig in, förvandlas till en inre bild att vara i, som inandning där andningen är enda ljudet.
2017-11-10

  Rise Little One
Lugn och fin haiku om naturen!
2017-11-10

  Gunnel Eriksson VIP
Tystnaden talar och det är skönt i
denna värld med för många ljud.
Bra haiku.
2017-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP