Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyktigt

Ett främmande golv
en matta som erbjuder tjänster
jag vill, förtränger löften
intensivt
andfådd
röda vindruvor läskar
sorgen knackar inte
Kvar, blomstrar - nu.




Fri vers (Prosapoesi) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 335 gånger
Publicerad 2017-11-10 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP