Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Intetsägande formuleringar


Tydlighet

Parodierade paroller
Klyschor
Attityder
Plattityder

Längtar så
efter
klarspråk




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-12 19:03



Bookmark and Share


  Ronny Berk
En väl funnen längtan, ja !
2017-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP