Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en Ny Morgon

 

 

 

solstrålarna sprider

den rödmålade väggen inkluderarade

ditt ansikte i ljusen från

de avlägsna tågen

om natten

 

gryningen släcker

dem

de tre stjärnorna i Orions bälte

jag slocknar mot

din vägg

 

och faller sakta ut mot natten

 

dans över bryggorna

klaviaturen fjäderlätt harmageddon

mollton vinter noll

tolerans

och

serenaden sjunker nedan

n'existe pas

 

fåglarna flyger

faller himmel purpurstänkta tankarna

som brinnande lava

över isarna

men

-

stjärngossarnas

ekvilibristiska dansnummer

totalförbjöds

utav

sedlighetspolisen

 

big brother small brother prank brother

middle brother event but

Younger Brother

what for?

 

kan du höra ljuden

gnisslet från årtullarna bogskvalpet

årblad som doppas

lyfts och sänks

on repeat?

-

du kan vakna redan trodde du att du

dessa drömmar drömde

men

-

det är ju bara jag

som nu

andante cantabile

ror mot en Ny Morgon

med dig

-

ombord

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-13 07:08

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Begrundar dina ord som föder känslor och tankar.
2017-11-14

    ej medlem längre
Vilka skickligt målade glidande drömmar! De inledande stroferna är mycket starka! Vilken skön flytande känsla genom hela dikten!
2017-11-13

    Lars Gullberg
Excellent bravo !!!


2017-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP