Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insomnia

Jag drömmer när jag är vaken.
Din vinterkyss.
Din blick av iskristall.
Din emotionella tystnad.
Jag fryser inte ens litegrann
fastän
Jag är vaken när jag drömmer.




Fri vers (Fri form) av Black raven VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-13 08:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
förnimmer och vet
känner det stora
där ögat inte ser
och örat inte hör

drömmar
2017-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP