Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

in real life

verkligheten
är numera närmast att betrakta som ett undantagstillstånd
och så ovanligen förekommande
att
anmärkningen
IN REAL LIFE
tarvas
när man händelsevis råkar komma i kontakt med den

man bleve
i dessa tider
annars lätt förvirrad




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-14 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP