Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag inte sagt

Black Molly blickar ut mot havets korallrev.
Din längtan. Min saknad.
Att vi inte fanns för varandra när lotusblomman
vilade framför oss och viskade tyst, nästintill ohörbart:
I pärlhalsbandet varje pärla är unik och bär sin egna historia.
Du är en av dessa så låt skimrande pärlemor glänsa som månsken i natten.
Jag blundar och önskar att vi
för alltid, för evigt, förena.
I detta nu.




Fri vers (Fri form) av Black raven VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-14 17:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Black Molly så vackert skrivet
till din älskade man försvunnen
på havet
som hustru du står och väntar
och längtar

kramar <3

känner med dig lever samma
saknad



2017-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP