Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tycker inte om !

 

 

 

Det finns en oskriven lag här på poeter liksom i andra poesigrupper jag besökt, att ju mer du ger respons åt andra desto mer respons får du själv, och så långt är allt i sin ordning. MEN, när det börjar bli ett tvångsmässigt kommenterande och även applåderna får ett drag av 'måsten' för att någon annan kommenterat, applåderat och blir less om man inte ger respons – Det skapar hos mig en stämning av olust! (Självfallet skall man tacka för kommentarer om man inte känner djup antipati mot personen som kommenterat) Applåderna orkar nog jag sällan tacka för, vilket bör noteras.

För att slippa allt tvångsmässigt kommenterande här vill jag göra klart jag inte vill ha sådana kommentarer i fortsättningen och att jag läser kommenterar andras alster bara när jag har lust och ork till det (inte för att jag känner att jag måste vara artig)

 

Ha alla ni författare, poeter en 'good' Mittwoch !

 




Prosa av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-15 05:44

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
För att lämna en icke-tvångsmässig kommentar: Jag håller med! Känn aldrig tvång att kommentera alla mina texter. Hur du än väljer att göra är det helt okej för mig.
2017-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP