Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hundar är kanske inte välkomna?


Limerick nr 4. Lund och hund.

Det var en charkuterist ifrån Lund
som gick ut och gick med sin hund
de blev hungriga - hunden och karlen
gick in på Hummusbaren
blev veganer i samma stund.




Bunden vers (Limerick) av Cikoria Blå VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-15 12:42



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
En stark omvändelse. :)
2017-11-15

    ej medlem längre
Veganism är fan det enda rätta.
2017-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP