Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Långt efteråt.


Erfarenhet är sånt som kommer med åren.

Jag begrep inte bättre än så.
Då.
Nu skulle jag gjort på ett annan sätt,
ett bättre sätt.

Så synd att det tog så lång tid för mig att förstå.




Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-16 22:13



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ofta är det efteråt man vet hur man skulle ha gjort, men man är en erfarenhet rikare.
2017-11-17

    ej medlem längre
Visdom föds ur erfarenhet
2017-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP