Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se så vackra de är nakna.


Skulpturala skönheter. Haiku nr 50

Träden visar oss
formfulländade grenar
nu i november.

Vi lyfter blicken
våra ögon förundras
förförs av skönhet.






Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-17 16:39



Bookmark and Share


  Feminaz
Ja träd är vackra och väcker nyfikenhet. Fin text!
2017-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP