Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slagfältet

Själastark jag är

Trots de förlorade slag

Jag stannar här kvar




Bunden vers (Haiku) av Nallebjornen
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-05-31 09:57



Bookmark and Share


  JMR
Hela livet är ett slagfält.
2006-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Nallebjornen