Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur verkliga livet en gång för längesean.


Tantvers

Tanter,
vanliga tanter,
vanliga, vänliga tanter.

Men i kön
till kassan
på ICA
när de väntar
på att få betala
för sitt bröd

om någon tant
skulle råka gå före
en annan tant

då blir det strid på liv och död.




Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-20 14:15



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ja, då kommer vilddjuret i tanterna fram ;)
2017-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP