Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

#Metoo

Anders borg visar sitt kön nått som alla män på fyllan gör, kallade kvinnor för hora, men snubben är ju skön.
På en fest av tv 4 börjar Martin yra, han kör upp sin hand i en kvinnas skrev, talar om för henne att hon överdrev. Martin är snickare, han har inte mördat nån, han är känd på tv, så han kan inte vara sån. Män som pysslar och bygger hem, de är snälla, kan flickor bara sluta gnälla?

Med hammare mot min tinning, sågen mot min hals, till mitt försvar kommer ingen alls. För kvinnan idag är fredlös och mannen är gränslös, en märklighet som sträcker sig över hela vår planet, mäns maskulinitet på bekostnad av kvinnors frihet.

Virtanen, en man med makt, tar allt han vill ha, så var på din vakt. Att vara journalist kan va trist så han sätter på en tvist, på bevis är det en brist. Han vet nämligen inte vad ordet våldtäkt innebär, Fredrik är ju folkkär och skyller allt på knark. Att praoen han trakasserat var bara fjorton år är inget han förstår, nej det kräver en viss mentalitet, vart Fredrik har tappat den är det ingen som vet, men brukar man vara hög är det lätt att man tillslut bara är en trög skithög. Att vara en tölp är inget brott han begått, han har gjort det bästa han förmått, detta är rent av en komplott!

Män kan visst aldrig göra fel, för dem är det ett spel. Ibland kanske det inte bli som det var tänkt, men det är befängt hur vi snart har förträngt, för med ett ess i rocken går dem hem hos stora skocken.

Men Bard berättar gärna vitt och brett, om vad som är sant och vad som är rätt. Bard känner dessa gärningsmän, ja han är rentav deras trogna vän. Han rider på vågen av uppmärksamhetstörst, med hybris i sin röst redogör han varför män är störst. Han berikar världen med en kommentar om hur kvinnor bara ljuger och bedrar. Sen möts han av en fanfar!

En efter en ska vi fälla er, en efter en ska ni skämmas så alla ser, en efter en, känd eller okänd, vi ska berätta vad vi ser och vad som sker!




Fri vers av Estelle VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-21 18:18



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Fortsätt kampen
Ni kommer segra

Framtiden är Er!
2020-09-20

  S.A.I. Steve Lando VIP
Fortsätt kampen
Ni kommer segra

Framtiden är Er!
2020-09-20

  Moa Paulsson
Så bra!
2017-12-03

  Fulbergarn
oj denna text är riktigt på riktigt,
2017-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Estelle
Estelle VIP