Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterhaiku


en latte till
på flygplatsen landar
snöflingorna




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 822 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-11-23 21:05



Bookmark and Share


  Rosmarin
riktigt fin vändning där!
2017-11-29

  Anya VIP
Faller för denna. Jaa det är mycket som landar på en flygplats. Bra!
2017-11-28

  Annie b'larsson VIP
Fyndigt, funderar om du är på resande fot? Hoppas det, så härligt det vore bara sticka iväg.
2017-11-24

    ej medlem längre
Väntans tider ...
2017-11-24

  lodjuret/seglare VIP
Dubbelmenande texter kräver sin penna, den har du i din hand.
2017-11-23

  Onomatoprofet VIP
På Arlanda kostar två latte en mindre förmögenhet...men vad gör man inte för några snöflingor?
2017-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP