Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmer om dig

Du av skönhet är.
Dina vingar bär dig hem.
Kristalltiara




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-24 09:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin haiku
och rubrik

hoppet är vingarna bär
oss alla kram <3

2017-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP