Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

November



Någras svunna liv och minne
bekransade och prydda
av de levande
med trotsigt klara färger
mot det alltför vita
och det grå.

Blek och lågstämd sol
belyser längs muren
mellan levande och döda
rimfrostgräset
som långt och tovigt hår,
ovårdat och åldrat
som när omsorg saknats.

Gässens plogform
sträcker sig ljudligt
bort över himlen.






Fri vers av Jan Widströmer VIP
Läst 565 gånger och applåderad av 18 personer
Utvald text
Publicerad 2017-11-24 12:31



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Vacker melankoli
2017-11-27

  Ingrid Trolle
En vacker höst-vinterdikt
med sköna bilder.
2017-11-25

  Karina"Kia"
Denna lyser starkt när hösten och vintern intar vår plattform.. Vackra bilder ges i text
Och
de tre sista raderna beskriver allt !

Frisk vind i denna och känslan läses med slipade ögon.
2017-11-24

  ResenärGenomLivet VIP
Iakttagelser som är som vackra tavlor...grattis också till din utvalda text...
2017-11-24

  Heikki Hellman
Du beskriver i din vers sista del vackert höst genom gässens plogform...
Tyckte mycket om din vers vemodiga stämning.
2017-11-24

    ej medlem längre
Jag gillar ditt sätt att skriva. Det är mycket behagligt att läsa.
2017-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP