Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NU VÄNDER VI BLAD

Så diktar'n ska bli granne med självaste kungen på Drottningholm ?

-Jepp !

Men va tror du kungen säga om att få en ättling till Anckarström inpå knutarna ?

- Han säga : "Nu vänder vi bladet"

Å jag tänker inte skjuta kungen för han gilla ju lättklädda bartjejer han med.

*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-27 04:39



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ibland överväger det där lika för lika till olika värde,beroende på individuell värdering.
2017-11-27

    ej medlem längre
Fyndig text som väcker tankar. Jag tänker inte heller skjuta kungen. Och inte någon annan heller. Men jag vill inte bo granne med honom. Jag stannar kvar där jag är. Eventuellt skulle jag vara den som blev skjuten om jag bodde granne med Kungen. Risken är att vi skulle bli personförväxlade med varann. Vi är ju så lika värda !? Och det är ju jämnställdhet som ska råda i vårat land!? Du vet som en del säger lika för lika.
2017-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP