Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lager på lager


En dolsk evighet rullar utmed branterna. Svirrande moln med lager på lager.
Kring stugorna dämpas sorlet av vågorna nyfallen.
Lika självklart och obönhörligt som alltid. Och många direkta och indirekta adjön lägger sig likaledes i lager på lager inomvärtes. Ofta omedvetet bearbetas klumpen, och ansiktsfårorna gräver sig med tiden, allt djupare.




Fri vers (Prosapoesi) av BenGust VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-28 05:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP