Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen omsluter dig, du och solen en och den samma

Vid slutets ände

Så kramar man om sig själv
för det finns ingen annan där

Förlåter sig själv
för det finns ingen annan där
man har gjort allt fel

Ler mot sig själv för det finns ingen annan där
man vet bättre

Gråter för att man vet att det finns ingen annan där

Allt kommer att upprepas igen




Fri vers av Oak VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-28 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oak VIP