Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖVERLEVNADSINSTINKT OCH ARVSKULD

En hemkär kvinna som är hemma jämt och flummar omkring med rökelser,ljus,stenar och kristaller,samt planterar blommor och laga linssoppa,medan mannen släpa hem köttet är väl det närmaste man kan komma i jämställdhet däri de skilda könen åtagit sig den syssla som kompletterar ett kärleksband.

Att de båda därtill inte förnekar sina könsliga drifters outsläckliga lustar och de hungriga magarnas omättliga begär,bekräftar därtill deras respektive normala naturlighets överlevnadsinstinkt,utan att skylla arvskulden på varandra.

*

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 588 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-29 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP