Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du tänka dig?

 

 

 

 

Kan du tänka dig?

du befinner dig i en dröm just nu

drömmaren

är du

men jag väver mönstret

på min mobila

vävstol

 

vi står uppe bland

bergen

framför ett brusande vattenfall

kan du höra vattnet

strömma

ner över bergskammen

just nu?

 

vi står kvar helt tysta en stund och andas in

den rena bergsluften

och

andas ut igen

 

kan du tänka dig?

du lyfter handen mot den klara

och djupblå

himlen

-

titta göran

där finns två solar och dom

dansar lambada

uppe

över bergen

 

visst säger jag

men

solarna är bara vi två här

just nu

 

kan du tänka dig?

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-29 15:10

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  i af apa
Du är den magiska vävaren!
2017-11-30

    ej medlem längre
Fångas av det drömska i dina ord.
2017-11-30

    ej medlem längre
Du väver en fängslande väv av ord och bilder, av människors drömmar som glider in i och över i varandra.
2017-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP