Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Giv vika

 Du är en liten människa
som alla andra små människor
som hittar på ditten och datten
om livet och gud och den stora skatten

Där I livets slut skall allting ske
bortom vad en människa kan se
därför ska vi bortse från egentligen
allt som en nykter människa man erfara,
allt på grunderna av de villfariga
tolkningarna fanatiker göro
av vissa samlingar lärorika historiska skrifterne

I sitt stilla sinne vet de rätttrogna
varken skulderbladen eller foten
att skilja från den ömmande knoten




Fri vers av Oak VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-30 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oak VIP