Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ewa-Britt Nilson inspirerade.


Kritik på en text (1833) rimmat snickeri



Ett mode är en blott fluga
de som bott de skall väl buga
men färgvalet bör tidlöst vara
för såväl vuxna som barnaskara
trivsamt för mänskosjäl som heter duga.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-10 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP