Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu (haiku)

Nuets existens
kapplöper med gårdagens
mot morgondagens.




Bunden vers (Haiku) av koboltblå
Läst 475 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-03 10:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra bra! fånga nuet i flykten
2017-12-03
  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå