Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

zenit/nadir (haiku)

Mitt framför zenit
står nadir och speglar sig
i himlens motpol.




Bunden vers (Haiku) av koboltblå
Läst 469 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-04 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå