Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fulbergarn skrev sin text. Den blev sedan läst och kommenterad. Här är kommentaren.


Kritik på en text (1733) några rader om




Om jag ändå kunde känna mig säker på
att jag vet vad texter säger just mig,
vill säga just mig.

Det bästa och samtidigt tråkiga med texter
att de på samma gång såväl är
som brev till just läsaren,
samtidigt offentliga dokument
öppna för tolkning.

Bild och text får två handflator
gröna och väl av regnet sköljda druvor,
som tagna direkt från stängeln...




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-09 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP