Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRÄNSLÖS RESEARCH

Den som gör en research på denna sijt benämnd "poeter.se" finna att verksamheten omfattas utöver poesi av såvitt skilda genrer som drama,visa/sångtext,novell,roman,journalistik,essäer,biografier mm.

Vad beträffar ämnesområdena omfattas de av hela världen i fokus och även universum som till synes sijtens utblickspunkter äro gränslösa,däri man finna tankens astronauter.

Vissa vågar stoltsera öppet med sina namn,med förbehållen integritet,medan andra som värnar om anonymiteten väljer nicknames.

Anonymitet och integritet är nu inte samma sak,men båda är i den meningen värda skydda enbart i de fall det finns något att värna om,i annat fall blir det betydelselöst. Vad beträffar poesipundarna och Schizofrent svammel bland pladdrande byfånars fyllepoesi,bör man hysa överseende pg av deras diagnoser och ignorera.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-03 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP