Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag går nu

 

Jag skall stänga ner min själ nu

jag lämnar dig jag går

du häller salt i alla öppna sår

jag lämnar dig nu och mitt hjärta kan inte gå itu

du lämnade mig innan det blev jag & du

se mig gå rak

se mig bygga världens starkaste tak

i det du aldrig vågade vara

se till mig som liten är

jag är stark jag är fri

men jag gråter nedbruten bruten inuti

 

se mig min älskade jag går nu

förväntar mig inget, förändrar dig inte för du är du du

jag var din brygga och din bro, tog hand om din oro ro ro ro

mina hopp o drömmar var något du tog med dig du bara antog

 

någon du lekte med för att du aldrig förstod

så se på mig jag går nu

kanske vi ses igen

....när du med är redo att hitta hem

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Songbird VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-04-09 20:47



Bookmark and Share


  aol
Starkt berörande skaldat om besvikelse som tränger ut allt annat,
2018-04-09

  aol
Verkligen så berörande stark ensamhetskänsla man känner
Över en besvikelse,
2018-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP