Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÖFTENA KAN FAKTISKT INTE SVIKA

jag blev aldrig lovad syréner

i någon gemytlig berså

en tébjudning eller en picknick

en verklighetsflykt i det blå

jag blev aldrig lovad semester

från all denna världens förtret

men mitt i alltsammans står Jesus

och testar min lojalitet

det har Han väl att rätt att göra

Han köpte ju mig med Sitt blod

det djävulen helst vill förstöra

det skyddar Han, ty Han är god

jag blev aldrig lovad full frihet

från lidandet här på vår jord

men jag har fått lära mig lita

på Herren och tro på Hans Ord

 

 

LARZ GUSTAFSSON 4/12 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 408 gånger
Publicerad 2017-12-04 20:14



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tryggt att veta...bra skrivet...
2017-12-04

    ej medlem längre
Underbart! Genom svårigheter mot stjärnorna! Som ett ordspråk lyder!
2017-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP