Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My world is falling apart!

Haha.. nej, så illa är det absolut inte ^^

Fick ett sms från Vicki där det stod typ \"kan vi träffas? jag måste prata med dig om en grej.\"
Det där är, översatt till mitt språk, ett kodmeddelande för \"SPRING FÖR LIVET! HON VILL SKÄRA TASKEN AV DIG!\"

Så jag började fråga Vad det var hon ville prata om, fast jag egentligen redan visste. Därför orkade jag inte släpa mig in till stan för att avnjuta hennes tvivelaktigt trevliga - och alltför kyska - sällskap. Jag ringde och frågade vad det var, och tjatade lite, men hon ville inte säga något. Sedan börjar vi sms-bråka om hur självisk jag är, vilket självfallet är som taget ur det blå. Jag svarar förstrött på hennes sms, lite sådär halvt uttråkad, samtidigt som jag kollar på en film, vilken kräver större delen av min uppmärksamhet.

Sen ringer hon och säger att det hon ville snacka om var att hon inte ville vara (\")ihop(\") med mig längre. Jag hånler för mig själv och smiter in ett \"mmm\" eller \"ja\" i vår konversation, som egentligen inte var en konversation, utan en förtvivlad person som Trodde sig föra en konversation med en inte fullt så förtvivlad person.
Hon säger något som \"sitt inte där och låtsas som om du inte bryr dig, för det vet jag att du gör\".
Jag ville bara skrika \"JAG UTNYTTJAR DIG!\" och sedan länka till min blogg, men min allt för överväldigande medkänsla och moral hindrade mig från detta.
Jag skiter fullständigt i allt hon säger och det enda jag tänker när jag 15 minuter senare lägger på telefonen är: \"jahapp.. mindre fitta till mig i sommar\".
Jag skulle kunnat övertala henne om att hon innerst inne älskar mig, och att jag är meningen med hennes liv, men jag var lite täppt i näsan, hade lite ont i huvudet och var för uppslukad av filmen för att predika min gudomlighet.

Jag skulle ha kunnat engagera mig lite. Men nej. Jag orkade inte. Jag orkade inte bry mig.

Så... en plats i sänghalmen ledig under sommarlovet. Först till kvarn.

Och alla ni andra - döm mig inte för det här. Eller.. förresten. Gör det.
Om ni läser det här så står ni på rätt sida om granatkastarna.
Vissa människor får mig att göra så här.
Vissa människor påverkar mig enormt.




Övriga genrer av BaraOrd
Läst 248 gånger
Publicerad 2006-05-31 21:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är tamefanimig KUNG.
2006-06-20
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd