Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du håller ditt liv

Du håller ditt liv i dina händer
Som en skör fågelunge
Du är vinden
Som vänder

Du är allt i hela världen
Det är resan
Som är målet
Du är färden

Du har många stigar kvar
Att trampa upp
Så många frågor väntar
Så många svar

Du finner kanske inte det du vill
Vart du än är och går
Finns alltid någon annan plats
Att längta till





Fri vers (Fri form) av Estelle VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-05 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Estelle
Estelle VIP