Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diametral rörelse


Tåg i kraftig lutning
uppåt de sjungande höjderna
det bländande ljuset

saknas i djupnande
schakt och roterande gångar
under alla ytskikt

men ovanför det flämtande
svarta under det gnistrande
ett trevande av och an

förfärade folkskarans farhågor
och tågperspektivets upplösande
underjordiska taktens tystnande.




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-07 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP