Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKIFTAR FOKUS

skiftar fokus

får örnens perspektiv

skiftar fokus

till överflödsliv

lyfter blicken

och vad får jag se?

något högre än teodicé!

 

 

vad är vad

i en virvlande dans?

jag är glad att

jag fått en ny chans

tacksam lyfter

jag blicken mot Dig

Du som vet mer

än mor vet om mig

 

 

skiftar fokus

till Sanningens Ord

som förmedlar

Din frid till vår jord

byter linser

och skärpan blir klar

jag är kvar

hos min himmelske Far

 

 

LARZ GUSTAFSSON 7/12 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 441 gånger
Publicerad 2017-12-07 14:29



Bookmark and Share


  Fulbergarn
justa rim Larz
2017-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP