Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Acceptans

Som en erkänsla band jag
en kryddkrans till mig själv.
Orsak. Ingen särskild.
Det var dags.
Igen kunde jag höra solot
från den ensamma saxofonen.




Fri vers (Fri form) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-08 17:41



Bookmark and Share


  Spik
Fan va bra!
2017-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP