Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förkasta aldrig en sötnos ty Hon kommer ej igen

 

Förtjusande sötnos

med vackra kindben och stort leende

så fin och underbart snäll 

Hennes förälskade hjärta hade han 

nära intill sitt eget

ända till orden

som aldrig förväntas

sägas

 

 

allt i ett enda djupt andetag

då tanken som för alltid betydde något 

dog och förtvinade

av sorg

 

 

strax efter

kom Hans stora ånger

då ensamheten ekande fyllde natten 

och avsaknad av sötnos

gnagde hjärtats

inre rum

 

§

 

 

 

(betänk, gräset är oftast aldrig grönare...)

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 686 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-12-10 04:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En text som berör inom!
2018-01-09

  aol
En dikt med djup och stor känsla,
2018-01-08

  Carl Mikael Fäldt
Det svider när eftertanken hugger!

Men är man så jävla dum att man tror gräset är grönare på andra sidan gärdesgården-får man stå sitt kasst!

Tänker jag kring din viktiga text-tack att jag fick läsa.
2017-12-30

  Nils-Robert
Fint diktat om att tappa bort det man tror alltid skall vara givet.
2017-12-13

  Fem hjärtan VIP
Fint och tänkvärt skrivet om att missa det man har i sökandet efter någon bättre..
2017-12-12

  Leo Rudolphzon
orden är bild
Meningen är spegel
Hur jag står ser in spegeln
Fyller raderna olika mellanrum
Bra skrivet och väcker tankar

2017-12-10

    ej medlem längre
Gillade titeln. Lite gammalt och lite nytt. Ty, icke och sötnos.

Dikten har både djup, glimt och budskap.
2017-12-10

    Peter Söderqvist
Vackert skrivet så det berör.
Ånger i sorgen för det som misstas.
Du skriver fint.
2017-12-10

  M:tin
Berörande och mycket tänkvärt!!!!!!!
2017-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP