Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uljo skrev något om Lucia, vilket jag läste och själv fann på några rader om julen. Här är de nu. Det som stöptes förr i stearin var alltså ljus. Oavsett var de sedan sattes, tändes eller ej.


Kritik på en text (1659) rimligen





Förr ljus ändå i stearin
doppet gick till 'evigt flin'
glädjen stod nog högt i tak
liksom gräddat bröd till julens bak
hur blev granens klappar till 'dollargrin'?




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-11 16:51



Bookmark and Share


  ULJO
Fint analyserat
2017-12-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP