Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som en förklaring till 'det mesta'. Lagom diffust för andra öron men en tydlig fingervisning åt den vilken omfattas av frågan. Citatet är en lätt omskrivning, tillika förkortning av en något längre berättelse.


En syn eller två - parafras





'Främsta orsaken till
att inte hitta det en söker,
kan vara att inte
titta efter där det är'.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-13 08:02



Bookmark and Share


  ULJO
En förutsättning. Oftast finns det närmre än en tror.
2017-12-13

  Nanna X
Gräv där du står?
2017-12-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP