Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten representeras av valfrihetens oregistrerade matadorer. Svenskan, till skillnad från franskan. Vad föredrar de för bröd i sextiotalets Venedig?


Tacka vet jag hallonsylt





Om du får välja
mellan en gammal film
i serien Star Trek,
en film om drama

på mars och en
dag på stranden då
du är ensam om
att tillbringa dagen där.

Skulle du hellre som
befinna dig i en
stad som Prag, Paris
eller Kramfors en dag

i fina juni då?
Vad det är för
väder? Vad är nu
det för en fråga?

22 grader Celsius, molnfritt
samt en avsaknad av
glass. (Engelska för glas)
Bara att svenskan gäller.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-12 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP