Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dubbelhaiku


Liten planta kan ge mycket glädje.

Precis där du står
kan det hända det växer
en liten planta
mellan stenarna,
plantera den i god jord
den belönar dig.




Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-15 20:50



Bookmark and Share


  Fulbergarn
så kan det ju bli bär
2017-12-16

  Öknens Ros VIP
Liten blir stor... :)
2017-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP