Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Turn it around

Sisters of peace,
sing your tune into our souls
Sons of love,
share warmth with frozen.
Turn this planet around
Pray for the peacekeepers
Share your light in your very own corner




Fri vers av Feminaz
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-15 22:19



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bravo!
2017-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz