Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samlade anteckningar. Från 2017 12 21. Skrev orden i mobilen först och skickade till min andra telefon för att kunna ha samlade sedan i arkivet för 'sänt'. Om bilden. En vy som den såg ut före ombyggnaden av Södermalmstorg (station Slussen).


Mobilt samlade ord från sena 2017





.
Är du van vårdare eller ovan?

..
Numera kan semlan ta en på sängen
med att smaka Napoleon, bakelsen.
Eller som såld av en hamburgerkedja
samt bakad i Kentucky eller Nebraska.

...
Vad tröja heter på grekiska?
Vill kunna avsluta en mening med ordet 'tröja'.
På en rad olika språk.
För att kunna delta i sporten i bästa sätt på stil.

....
Nu mera smakar te gärna kanel,
kaffe smakar choklad,
choklad snar apelsin,
apelsin smakar tvål.

Tvål i sin tur luktar äpple
som smakar diskmedel.
Diskmedel kan dofta citron
och citron har du till fisk.

Fisk med smak av saffran,
som du har till bullar,
vilka du kanske äter
till din kopp te.

.....
Kan jag lita på min hjärna?
Sov som en hund.
Med ena ögat på glänt
och handen på hjärtat.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-24 00:12



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket och mera här
2018-06-25

  morgonstjärna VIP
frågan om någon kan lita på sin hjärna?
i dag alltså med alla valtal
2018-06-24

  Fulbergarn
Tacka vet jag en ren enkel smak från barndomens kök
2018-06-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP